Det här är första året,
som jag har egenodlad färskpotatis till midsommar!
Känns riktigt bra.
Jag satte den alldeles före påsk,
under fiberduk och i vårt växthus.
För ett tag sedan började den blomma,
det är ju ett täcken på att den börjar bli färdig att skörda.
Och mycket riktigt, flera potatisar är på plats.
Inte så jättestora men just i rätt volym för att vara först.
Samtidigt blommar min timjan,
kokt färskpotatis rullad i olivolja med timjan.
Gott!
Salladen har också kommit upp i storlek för skörd.
Vilken midsommar det kommer att bli.
Här i kapellet på S:t Olofsholm dukas maten upp.
Jag ser gärna att det är mer sol än på bilden.
I år firar vi midsommarafton på den gamla midsommardagen.
Glad midsommar!
Nej så blev det inte!!!
Vi dukade upp maten i kvarnen, öppen för alla,
och satt ute och åt, precis som det ska på midsommarafton.
Imponerande tidig potatis...
SvaraRaderaInget är så gott som den egenodlade maten!
Glad midsommar!!
Sillunch är också smarrigt!
SvaraRadera